Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Rekordsiffror för Teknikmagasinets e-handel i december

Teknikmagasinet hade en kraftig tillväxt online under december med 27% högre försäljning jämfört med föregående år och försäljningsrekord för e-handeln. Även Black Friday och november var en stark månad för Teknikmagasinets e-handel med ca 10% ökning mot föregående år.

”Det är roligt att se att vår e-handel går så bra. Anmärkningsvärt är att vi driver tillväxten online med bibehållen marginal.”, säger Catherine Sahlgren, VD på Teknikmagasinet.

Totalt sett hade Teknikmagasinet en tillväxt på ca 1% i december jämfört med föregående år. Norska och svenska och marknaden var draglok och Finland tappade något.

”Vi är nöjda med vår julförsäljning, då siffrorna baseras på samma antal butiker, så det är en organisk tillväxt. Vi går nu ur december med en mycket stark balansräkning och bra kassa. Det är bra jobbat med tanke på att vi gick ur rekonstruktion för bara sex månader sedan. Nu arbetar vi stenhårt med vår affärsutveckling, där vi bland annat har ett nytt koncept som lanseras inom kort.”, fortsätter Catherine. 

Ämnen

Taggar


Teknikmagasinet är en nordisk detaljhandelskedja med fokus på mobilt, life style tech och gadgets. Företaget har 134 butiker och tre e-handelsbutiker i Sverige, Norge samt Finland. Huvudkontoret finns i Sundbyberg och företaget har totalt ca 650 anställda.

Kontakt:

Catherine Sahlgren, VD Teknikmagasinet AB

Mob: +46709 85 85 03
E-mail:
catherine.sahlgren@teknikmagasinet.com

Marie Segerberg, CMO Teknikmagasinet

Mob: +4672 837 34 83

E-mail: marie.segerberg@teknikmagasinet.com

Presskontakt

Ulrika Göransson

Ulrika Göransson

Presskontakt VD
Sema Schmidt

Sema Schmidt

Presskontakt CMO

Teknik & roliga prylar online & i butik

Sedan 1989 då Teknikmagasinet grundades säljer vi tekniska produkter som gör livet lite roligare. Idag finns vi i över 80 butiker i Sverige och Norge, samt online på teknikmagasinet.se och teknikmagasinet.no.

Hos oss hittar du ett spännande sortiment bestående av allt från elscootrar och stressbollar till gamingtillbehör och soldrivna robotar. Vi håller koll på trender och är snabba på att få in nyheter. Vi säljer även begagnade mobiler samt utför mobilreparationer när din iPhone har fått sig en törn.

Teknikmagasinet
Esplanaden 3C
17267 Sundbyberg
Sverige