Gå direkt till innehåll
Teknikmagasinet accelererar cirkulär mobilsatsning

Pressmeddelande -

Teknikmagasinet accelererar cirkulär mobilsatsning

Under hösten 2020 tog Teknikmagasinet nästa steg i sin cirkulära mobilsatsning när de efter en framgångsrik satsning på mobilreparationer även började sälja begagnade mobiltelefoner.

Teknikmagasinets initiativ har fått väldigt positiv respons från kunderna. Både möjligheten att förlänga livslängden på sin mobiltelefon och samtidigt kunna köpa en attraktiv mobiltelefon till ett bra pris, uppskattas och efterfrågas i högre utsträckning. Även företag visar ett ökat intresse;

”Precis som efterfrågan på reparationer och begagnade telefoner från privata kunder har ökat, ser vi en ökad efterfrågan från företag som vill hantera sina arbetstelefoner på ett mer miljö- och kostnadseffektivt sätt”, säger Olle Müller, Head of Sales Development på Teknikmagasinet.

Den positiva responsen och den stigande efterfrågan på begagnade mobiltelefoner, gör att Teknikmagasinet nu väljer att accelerera satsningen. Fler telefonmodeller adderas till sortimentet som framåt kommer att bestå av modeller från iPhone 6 till iPhone 12.

Ämnen

Kategorier


Sedan 1989 då Teknikmagasinet grundades säljer vi tekniska produkter som gör livet lite roligare. Idag finns vi i över 80 butiker i Sverige och Norge, samt online på teknikmagasinet.se och teknikmagasinet.no.

Hos oss hittar du ett spännande sortiment bestående av allt från elscootrar och stressbollar till gamingtillbehör och soldrivna robotar. Vi håller koll på trender och är snabba på att få in nyheter. Vi säljer även begagnade mobiler samt utför mobilreparationer när din iPhone har fått sig en törn.

Presskontakt

Sema Schmidt

Sema Schmidt

Presskontakt CCO

Tekniska livsstilsprodukter & mobilreparationer online & i butik

Sedan 1989 då Teknikmagasinet grundades säljer vi tekniska produkter som gör livet lite roligare.
Idag finns vi i 65 butiker i Sverige och Norge, samt online på teknikmagasinet.se och teknikmagasinet.no.

Vi säljer begagnade mobiltelefoner och alla typer av mobiltillbehör, samt utför mobilreparationer när din iPhone har fått sig en törn.

Hos oss hittar du även alla typer av hörlurar, bärbara högtalare och alla tillbehör till din gaming setup.

Teknikmagasinet
Vasagatan 12B
17267 Sundbyberg
Sverige