Gå direkt till innehåll
Teknikmagasinet flyttar till nytt lager för att hantera växande e-handel

Pressmeddelande -

Teknikmagasinet flyttar till nytt lager för att hantera växande e-handel

Teknikmagasinet kommer under våren att flytta sitt centrallager för att öka kapaciteten och få bättre förutsättningar att hantera en växande e-handel. Hyresavtalet gäller en 6000 kvm stor yta, i en av Logicenters moderna fastigheter i Eskilstuna Logistikpark.

Det nya lagret är strategiskt placerat i nära anslutning till andra stora e-handelsaktörer och har optimala logistiska förutsättningar. Även det nuvarande lagret ligger i Eskilstuna vilket möjliggör för all personal att följa med vid flytten.

”Vårt nya lager ger oss större kapacitet och är optimerat för att hantera vår växande e-handel. Läget i Eskilstuna logistikpark ger oss dessutom bästa logistiska förutsättningar.

Att stanna i Eskilstuna där vårt nuvarande lager ligger var ett uttalat mål för att kunna behålla vår befintliga personal och deras kompetens.”

Ämnen


Sedan 1989 då Teknikmagasinet grundades säljer vi tekniska produkter som gör livet lite roligare. Idag finns vi i över 80 butiker i Sverige och Norge, samt online på teknikmagasinet.se och teknikmagasinet.no.

Hos oss hittar du ett spännande sortiment bestående av allt från elscootrar och stressbollar till gamingtillbehör och soldrivna robotar. Vi håller koll på trender och är snabba på att få in nyheter. Vi säljer även begagnade mobiler samt utför mobilreparationer när din iPhone har fått sig en törn.

Presskontakt

Ulrika Göransson

Ulrika Göransson

Presskontakt VD
Sema Schmidt

Sema Schmidt

Presskontakt CCO

Tekniska livsstilsprodukter & mobilreparationer online & i butik

Sedan 1989 då Teknikmagasinet grundades säljer vi tekniska produkter som gör livet lite roligare.
Idag finns vi i 65 butiker i Sverige och Norge, samt online på teknikmagasinet.se och teknikmagasinet.no.

Vi säljer begagnade mobiltelefoner och alla typer av mobiltillbehör, samt utför mobilreparationer när din iPhone har fått sig en törn.

Hos oss hittar du även alla typer av hörlurar, bärbara högtalare och alla tillbehör till din gaming setup.

Teknikmagasinet
Vasagatan 12B
17267 Sundbyberg
Sverige