Gå direkt till innehåll
Teknikmagasinet satsar på flagship store i Mall of Scandinavia

Pressmeddelande -

Teknikmagasinet satsar på flagship store i Mall of Scandinavia

Lördagen den 18 september var det premiär för Teknikmagasinets nya flagship store i Mall of Scandinavia i Stockholm. Butiken har byggts om och relanserats med ett helt nytt butikskoncept.

Teknikmagasinet fortsätter sin resa mot att bli en självklar destination för mobilreparationer, begagnade mobiler, mobiltillbehör och andra tekniska livsstilsprodukter som hörlurar, gamingtillbehör och ’funtech’. Som en del i denna resa ingår att se över butiksupplevelsen.

”Fysiska butiker kommer fortsatt att vara en viktig del i vårt omnikanalerbjudande och Teknikmagasinets flaggskeppsbutik i Mall of Scandinavia är första steget i en planerad uppgradering av våra fysiska butiker. Där kommer vi att testa ett nytt butikskoncept som lyfter fram vårt kunderbjudande på ett bättre sätt än tidigare”, berättar Ulrika Göransson, VD för Teknikmagasinet.

”Butikens egen färgskala har tonats ned för att lyfta fram vårt produkterbjudande på ett tydligare sätt. Då mobilreparationer är en viktig del av vårt kunderbjudande framåt har vi gett mobilverkstaden större utrymme i butiken. Vi har även minimerat kassadiskarna och öppnat upp så att våra kunder får access till hela butiken och all marknadskommunikation sker via digitala skärmar”, fortsätter Ulrika Göransson.

Nästa steg är att utvärdera och vid behov optimera butikskonceptet ytterligare, för att sedan lansera konceptet i fler av Teknikmagasinets butiker. Inte bara konceptet i sig ska utvärderas utan butiken kommer även att användas som testbutik för nya produkter och tjänster.

”Mall of Scandinavia attraherar inte bara lokala kunder utan även tillresta kunder från andra orter och är därför en bra plats för oss att visa upp nya Teknikmagasinet och testa lite nya idéer”, berättar Ulrika Göransson vidare.

Ämnen

Kategorier


Sedan 1989 då Teknikmagasinet grundades säljer vi tekniska produkter som gör livet lite roligare. Idag finns vi i över 80 butiker i Sverige och Norge, samt online på teknikmagasinet.se och teknikmagasinet.no.

Hos oss hittar du ett spännande sortiment bestående av allt från elscootrar och stressbollar till gamingtillbehör och soldrivna robotar. Vi håller koll på trender och är snabba på att få in nyheter. Vi säljer även begagnade mobiler samt utför mobilreparationer när din iPhone har fått sig en törn.

Presskontakt

Ulrika Göransson

Ulrika Göransson

Presskontakt VD
Sema Schmidt

Sema Schmidt

Presskontakt CCO

Tekniska livsstilsprodukter & mobilreparationer online & i butik

Sedan 1989 då Teknikmagasinet grundades säljer vi tekniska produkter som gör livet lite roligare.
Idag finns vi i 65 butiker i Sverige och Norge, samt online på teknikmagasinet.se och teknikmagasinet.no.

Vi säljer begagnade mobiltelefoner och alla typer av mobiltillbehör, samt utför mobilreparationer när din iPhone har fått sig en törn.

Hos oss hittar du även alla typer av hörlurar, bärbara högtalare och alla tillbehör till din gaming setup.

Teknikmagasinet
Vasagatan 12B
17267 Sundbyberg
Sverige