Gå direkt till innehåll
Teknikmagasinet startar q-handel och erbjuder snabb hemleverans direkt från butik inför Black Friday och julhandeln

Pressmeddelande -

Teknikmagasinet startar q-handel och erbjuder snabb hemleverans direkt från butik inför Black Friday och julhandeln

Teknikmagasinet väljer foodora som partner och börjar sälja sina produkter via deras nystartade digitala butik hos foodora. Q-handelsbolaget foodoras q-genre växer och senaste tillskottet är Teknikmagasinet som både utökar sin kundgrupp men också blir den snabbaste aktören med hemleverans inom hemelektronik.

Teknikmagasinets sortiment rymmer allt från mobiltillbehör, hörlurar, gamingtillbehör och smarta lampor till robotar, byggsatser och sällskapsspel. Teknikmagasinet erbjuder kul och lättillgänglig shopping av inspirerande teknik som gör livet lite roligare. Från och med denna vecka kommer Teknikmagasinets butik hos foodora finnas tillgänglig för boende i Stockholm och Göteborg, områden som kommer utökas.

Inför Black Friday och den kommande julhandeln har Teknikmagasinet valt att öppna 7 butiker på foodoras plattform. Allt för att kunden ska kunna handla prylar och teknik och få hemleverans samma dag, inom en timme. Inför Black Friday som stundar har hemelektronik-kedjan fyllt den digitala q-butiken med massor av prylar till låga priser.

- Det känns verkligen spännande att bli en del av foodora och deras plattform. Om våra kunder inte vill komma till butik utan istället få sina produkter snabbt levererade till hemmet, då kan foodora hjälpa oss att lösa det. Vi satsar gärna på nya och okonventionella lösningar som underlättar för våra kunder, säger Ulrika Göransson, vd Teknikmagasinet.

- De flesta vet nog hur jobbigt det är att sakna en mobilladdare när den som mest behövs eller när hörlurarna går sönder, det snabba behovet kan vi nu tillgodose med Teknikmagasinets hjälp. Q-handeln är här för att stanna och innovativa partnerskap ligger helt i linje med vår strategi att bredda oss. Utvecklingen går rasande fort och vi är helt bekväma i att vara frontrunners i en bransch som gynnas av nytänkande, säger Hans Skruvfors, vd foodora Sverige.

Q-handel (Quick Commerce) är tredje generationens digitala handel. Lanserades av foodora i maj 2020, vilket innebär att kunderna förutom restaurangmat, nu även får bland annat skönhetsprodukter, böcker och teknik hemlevererat i q-fart.

Ämnen


Sedan 1989 då Teknikmagasinet grundades säljer vi tekniska produkter som gör livet lite roligare. Idag finns vi i över 80 butiker i Sverige och Norge, samt online på teknikmagasinet.se och teknikmagasinet.no.

Hos oss hittar du ett spännande sortiment bestående av allt från elscootrar och stressbollar till gamingtillbehör och soldrivna robotar. Vi håller koll på trender och är snabba på att få in nyheter. Vi säljer även begagnade mobiler samt utför mobilreparationer när din iPhone har fått sig en törn.

Presskontakt

Ulrika Göransson

Ulrika Göransson

Presskontakt VD
Sema Schmidt

Sema Schmidt

Presskontakt CCO

Tekniska livsstilsprodukter & mobilreparationer online & i butik

Sedan 1989 då Teknikmagasinet grundades säljer vi tekniska produkter som gör livet lite roligare.
Idag finns vi i 65 butiker i Sverige och Norge, samt online på teknikmagasinet.se och teknikmagasinet.no.

Vi säljer begagnade mobiltelefoner och alla typer av mobiltillbehör, samt utför mobilreparationer när din iPhone har fått sig en törn.

Hos oss hittar du även alla typer av hörlurar, bärbara högtalare och alla tillbehör till din gaming setup.

Teknikmagasinet
Vasagatan 12B
17267 Sundbyberg
Sverige