Gå direkt till innehåll
Ulrika Göransson ny VD på Teknikmagasinet

Pressmeddelande -

Ulrika Göransson ny VD på Teknikmagasinet

Teknikmagasinet har rekryterat en ny VD som tillträder den 5e augusti. Ulrika Göransson har mångårig erfarenhet från Clas Ohlson där hon suttit i koncernledningen som strategi- och affärsutvecklingsdirektör. Hon har även en bakgrund inom strategikonsulting och FMCG. Under det senaste året har Ulrika arbetat som konsult för Teknikmagasinet och drivit strategiska affärsutvecklingsprojekt.

”Vi är mycket glada över att få Ulrika i den här rollen. Hennes långa strategiska erfarenhet inom detaljhandel tillsammans med den djupa kunskap om Teknikmagasinet som hon hunnit upparbeta under senaste året kommer vara till stor fördel för oss”, säger Teknikmagasinets ägare Peter Gyllenhammar.

”Jag ser otroligt mycket fram emot mitt VD uppdrag för Teknikmagasinet. Jag har en väldigt bra bild av de utmaningar och möjligheter som Teknikmagasinet står inför och kan agera snabbt när jag tar över som VD. Vi fortsätter vår satsning på mobilreparationer där jag ser en enorm potential framåt, vi har flera spännande initiativ på sortimentsområdet som rullas ut inom kort och flera andra affärsprojekt på gång”, säger Ulrika Göransson.

Teknikmagasinets nuvarande VD Catherine Sahlgren finns kvar i bolaget som styrelseledamot.

”Jag accepterade tidigare i våras ett spännande erbjudande att bli koncernchef för Werksta. Vi startade omedelbart processen att hitta en ny VD, vilket ledde till den lyckade rekrytering av Ulrika, som är mycket kompetent och erfaren och kommer bidra stort i Teknikmagasinets fortsatta utveckling. Jag ser fram emot att kvarstå i styrelsen för Teknikmagasinet”, säger Catherine Sahlgren.

”Catherine har tillsammans med sin ledningsgrupp gjort ett utomordentligt fint arbete med att styra upp Teknikmagasinet mot att bli ett modernt handels- och serviceföretag och vi är väldigt tacksamma för att få behålla henne i vår styrelse”, avslutar Peter Gyllenhammar.

Ämnen


Sedan 1989 då Teknikmagasinet grundades säljer vi tekniska produkter som gör livet lite roligare. Idag finns vi i över 80 butiker i Sverige och Norge, samt online på teknikmagasinet.se och teknikmagasinet.no.

Hos oss hittar du ett spännande sortiment bestående av allt från elscootrar och stressbollar till gamingtillbehör och soldrivna robotar. Vi håller koll på trender och är snabba på att få in nyheter. Vi säljer även begagnade mobiler samt utför mobilreparationer när din iPhone har fått sig en törn.

Presskontakt

Ulrika Göransson

Ulrika Göransson

Presskontakt VD
Sema Schmidt

Sema Schmidt

Presskontakt CCO

Tekniska livsstilsprodukter & mobilreparationer online & i butik

Sedan 1989 då Teknikmagasinet grundades säljer vi tekniska produkter som gör livet lite roligare.
Idag finns vi i 65 butiker i Sverige och Norge, samt online på teknikmagasinet.se och teknikmagasinet.no.

Vi säljer begagnade mobiltelefoner och alla typer av mobiltillbehör, samt utför mobilreparationer när din iPhone har fått sig en törn.

Hos oss hittar du även alla typer av hörlurar, bärbara högtalare och alla tillbehör till din gaming setup.

Teknikmagasinet
Vasagatan 12B
17267 Sundbyberg
Sverige